Browsing: venat me variçe

Si të shpëtojmë nga venat me variçe?

Ne zakonisht trajtojmë venat me variçe duke përdorur metoda konservative. Personat që vuajnë nga pamjaftueshmëria venoze e valvulave arrijnë për grupe kompresimi dhe çorapesh në gju ose fashë elastike.

Sipas mendimit tonë, kjo nuk është e mjaftueshme. Në trajtimin e sëmundjes venoze, jo vetëm profilaksia është e rëndësishme, por edhe terapia e ndryshimeve ekzistuese – kapilarët e prishur, venat merimangë, ulcerat, venat e ndërlidhura dhe gjymtyrët e fryra.
Nëse doni të shpëtoni nga këto probleme dhe të harroni këmbët e rënda, të fryrë dhe të deformuara, besoni përgatitjeve nga baza e të dhënave tona.

Rekomandojmë dhe rishikojmë veçanërisht ato produkte që lejojnë një përmirësim rrënjësor të gjendjes së gjymtyrëve të prekura nga venat me variçe.