Browsing: Pastrimi i trupit

Si të shpëtoni nga toksinat dhe të pastroni trupin?

Ju pyesni veten pse, pavarësisht se përdorni një larmi dietash, pesha juaj nuk do të dyfishohet? Ndoshta problemi është ndotja e trupit. Toksinat në trup jo vetëm që e bëjnë të vështirë humbjen e peshës, por gjithashtu zvogëlojnë imunitetin dhe ndikojnë në pamjen.

Detoksifikimi është pra baza e çdo diete. Pas viteve të grumbullimit të toksinave, megjithatë, është jashtëzakonisht e vështirë. Ne mund ta fillojmë këtë proces vetëm falë shtesave të zgjedhura siç duhet.

Më poshtë është një listë e përgatitjeve që lehtësojnë detoksin dhe djegin yndyrën. Midis tyre do të gjeni tableta, çajra dhe kokteje me aromë, të gjitha të rekomanduara nga dietologët dhe trajnerët.