Produkti, kurus nevar viens ar otru apvienot?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Daži Pārtikas produkti ir “mīlestība”, ar otru, citas nē. Bet šī “patika” ne ir, ne uz estētisko vērtību ēdiena, bet gan tajā, ka ir daži savienojumi var būt kaitīgas organismam.

Tas, kā mēs izskatāmies un to, kā mēs jūtamies, ļoti lielā mērā ir atkarīgs no ikdienas uztura. Ja jums nav pietiekami daudz to vitamīnu, makro – un mikroelementi – ir liela iespēja, ka jums būs Problēmas ar veselību.

Produktus, piemēram, gaļu, zivis vai dārzeņi paši par sevi ir veselīgi un sniedz daudz barības vielu. Pētījumi tomēr liecina, ka, apvienojot to ar dažiem produktiem var būt ļoti negatīva ietekme uz Organismu. Tāpēc ir svarīgi zināt, kādi savienojumi ir vislabāk izvairīties.

Sarkanā gaļa + vīns

Zinātāji kulinārijas mākslas iesaka pievienot liellopu gaļas, cūkgaļas un medījuma – sausais sarkanvīns. No viedokļa garšas īpašības, var un faktiski tā ir laba kombinācija, bet, ja runa ir par ietekmi uz veselību, viss jau ir savādāk.

Sarkanā gaļa satur daudz dzelzs, un vīns satur miecvielas, kas ierobežo uzsūkšanos šo elementu no kuņģa-zarnu trakta.

Tēja + mīkla

Neskatoties uz to, ka mīkla ir apvienota ar tēju, bet labāk tos līdzi nav savienot. Satur tējas miecvielas samazina olbaltumvielu uzsūkšanos, saista arī kalcijs, magnijs, dzelzs, cinks, varš un citi, kam šādas mikroelementus, kas labvēlīgi ietekmē Organismu.

Turklāt, sagrauj vitamīnu B1 – viens no vērtīgākajiem uzturvielu pīrādziņi no rauga mīklas.

Kartupeļi + sviests

Kartupeļi nav daudz kaloriju, kā un sviestu. Ēd atsevišķi, nedrīkst būt ļaunas ietekmes uz formu. Bet, kad dod negatīva ietekme. Kartupeļi-tas ir ogļhidrātu avots, kas veicina tauku izgulsnēšanās. Tāpēc labāk nelietot tos ar eļļu, sviestu vai olīveļļu.


More about this topic:

Coffitin vai vērts nopirkt? Atsauksmes
Purosalin tavu problēmu risinājums. Apraksts un atsauksmes
Uzzini vairāk par Bentolit. kādas ir atsauksmes Latvijā?
Vai vērts iegādāties Vanefist Neo un vai ir labas atsauksmes
Vairāk par Choco Lite? - Produkta aprakstu un atsauksmes

Share.

Leave A Reply